Selecteer een pagina
Ruimte maken

Ruimte maken

Over wat boterhammen met pindakaas met loslaten te maken heeft…. “Nee mam, je hoeft echt geen boterhammen meer voor mij te smeren. En trouwens, ik wil al helemaal geen pindakaas erop, want dan gaat mij hele tas ernaar stinken!” Onlangs is een van mijn kinderen...
Over het nut van Opruimen

Over het nut van Opruimen

Opruimen is eerlijk gezegd niet mijn grootste kracht. Ik kan er prima mee leven dat het niet opgeruimd is. Of denk ik dat alleen maar? Ik geef het toe, wat opruimen betreft ben ik soms liever lui dan moe. Maar met een jong gezin zie ik er tegenwoordig de noodzaak wel...
Valentijnsdag

Valentijnsdag

Valentijnsdag is niet aan mij besteed. Heel eerlijk gezegd ben ik wars van alle commercie die er aan verbonden is. Mijn lief hoeft mij deze dag echt niet te overladen met cadeaus, dat mag hij de rest van het jaar wel doen 😉. Gelukkig weet ik dat hij van mij houdt,...
Goede voornemens

Goede voornemens

Hoe is het met jouw goede voornemens tot nu toe? Januari is al praktisch voorbij en ik ben best benieuwd hoe het jou lukt om je je aan jouw voornemens te houden? Als ik heel eerlijk ben doe ik tegenwoordig niet meer aan goede voornemens en al helemaal niet op 1...
Rouw

Rouw

Blessed are those who mourn, for they will be comforted. Iets wat ik met regelmaat doe is het doorlopen van de duizenden foto’s die wij in de loop der tijd hebben gemaakt. Als ik dit samen met de kinderen doe zorgt het vaak voor veel ‘oeh’s en ah’s’ maar ook voor veel...
Haarverlies

Haarverlies

(Haar) verlies Al denkend over hoe ik moet beginnen met schrijven ga ik met mijn vingers door mijn haar. Er komt gelijk een handjevol haar mee. Meewarig kijk ik naar het plukje in mijn hand. Was ik nog niet zo lang gezegend met een flinke bos haar, de laatste maanden...
I have a dream

I have a dream

Op 15 januari was het Martin Luther King dag in de Verenigde Staten. Een dag waarbij er stilgestaan wordt bij de meest inspirerende leider van de Amerikaanse burgerrechtenbeweging en zijn nalatenschap. Zijn leven draaide om het verwezenlijken van zijn droom voor...
Aandacht

Aandacht

Als coach tijdens een gesprek geef ik (als het goed is) mijn onverdeelde aandacht aan mijn client. Persoonlijk vind ik dit het meest waardevolle aspect van een coachgesprek, het is namelijk essentieel om een goed traject te doorlopen. Aandacht geven zorgt onder meer...

Mijn eerste Blogpost!

Ik heb al een aantal maanden het idee om te beginnen met een blog. Maar zoals al met veel van mijn ideeën, die eerste stap zetten blijf ik moeilijk vinden. Daar waar ik anderen graag in coach, moet ik mijzelf ook regelmatig in coachen. Dat maakt mijn vak ook zo...