Selecteer een pagina

website-dp-4Ik heb al een aantal maanden het idee om te beginnen met een blog. Maar zoals al met veel van mijn ideeën, die eerste stap zetten blijf ik moeilijk vinden. Daar waar ik anderen graag in coach, moet ik mijzelf ook regelmatig in coachen. Dat maakt mijn vak ook zo interessant. Het houdt mij een spiegel voor en het houdt mij scherp. Regelmatig word ik geconfronteerd met mijn eigen valkuilen, maar ook met mijn kwaliteiten.
Het continue leerproces dat je in dit leven doorloopt maak ik als coach erg bewust mee. Het bijdragen aan deze bewustwording bij anderen is de zogenoemde kers op de taart wat mij betreft.

Waarom Promise Coaching? Wat is dan die promise, die belofte? Maak ik die belofte aan jou als mijn coachee of heb ik deze naam met een andere reden gekozen?
Ik ben ervan overtuigd dat elk mens een belofte heeft. Ieder mens is uniek met een eigen uniek talenten pakket en een eigen droom. Deze belofte samen met jou ontdekken is iets waar ik mij voor in wil zetten. De naam Promise Coaching heeft dus alles te maken met jouw unieke persoonlijkheid.

En die droom en jouw talenten vormen samen de belofte. Soms is die droom nog niet helemaal duidelijk en zal ik alleen maar kunnen bijdragen om een tipje van de sluier op te lichten, of we moeten nog wat meer talenten van jou ontdekken. Of misschien weet je al wel wat je wil, maar weet je niet hoe je er moet komen. Ook dan kan ik je helpen om hier stappen in te zetten. Hoe dan ook, jouw belofte is waar het in mijn werk om draait.

 

Promise coaching is voor mij een onderdeel van mijn droom; ook ik ben bezig mijn talenten in te zetten voor een groter plan, om mijn droom te verwezenlijken. Mijn droom houd ik nog even voor mijzelf maar jou coachen brengt mij dichterbij die droom. Dus eigenlijk helpen wij elkaar om te groeien en verder te ontwikkelen. Hoe mooi is dat?

Hanna