Selecteer een pagina

Hanna Cremer Eindhoven

Christen Life Coach

Omdat in ieder van ons een belofte schuilt

Hoi, ik ben Hanna. Leuk dat je hier een kijkje neemt! Ben jij ook zo benieuwd naar jouw belofte? 

Mijn verhaal

Mijn verhaal is er een met vele pieken en diepe dalen. Als kind droomde ik ervan om zendeling te worden. Terugkijkend op deze droom ben ik een aantal jaren geleden tot de conclusie gekomen dat deze droom is ontstaan door mijn drive om te inspireren en te bemoedigen.

Door de jaren heen heb ik flink wat bagage in mijn rugzak gestopt gekregen doordat ik te maken kreeg met werkgerelateerde tegenslagen, zware zwangerschappen en bevallingen, de ziekte van Crohn en daarnaast een opgroeiend gezin. Hierdoor kwam mijn leven in een stroomversnelling terecht waarin ik kopje onder dreigde te gaan. In zekere zin is dat ook gebeurd, ik ben namelijk chronisch ziek geworden. Toen ik kopje onder ging heb ik besloten dat ik niet meer zo verder wilde gaan. Ik werd letterlijk stilgezet om in te zien hoe graag ik mijn droom wilde gaan waarmaken. Jou verder helpen!

Ik geloof namelijk dat in ieder van ons een belofte schuilt, eentje die veel is ondergesneeuwd door verkeerde keuzes, drukte en tegenslagen. Of we zijn de belofte simpelweg gewoon vergeten.

Graag help ik jou een stukje op weg op die beloften te (her)ontdekken.

 

Mijn Missie en Visie

In ieder van ons schuilt een belofte

Ik geloof dat er in ieder van ons een belofte schuilt. Een belofte waarin al jouw talenten en vaardigheden in samen komen. Graag loop ik samen met jou een stukje op om die belofte te vinden. Zodat jij weer in balans kunt komen en jouw leven ten volste kunt gaan leven!

Jouw verhaal is uniek!

God heeft aan een ieder van ons een uniek verhaal gegeven. Het doel van mijn coachen is om jou te helpen jouw verhaal te omarmen en in te zetten. Door middel van de TotalBalance methode kun jij weer in beweging komen.

Mijn Werkwijze

Ik werk met de TotalBalance methode.

TotalBalance staat voor:

  • Werken vanuit bijbelse normen en waarden
  • Kwaliteit, betrouwbaarheid en (geestelijke) diepgang
  • Een persoonlijke, doelgerichte en praktische aanpak van werken

Sessies duren gemiddeld zo’n 60-90min.

 

Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact op!