Kracht & Balans coaching

Diepgaande, ervaringsgerichte en allesomvattende coaching

Met de Kracht & Balans coaching gaan we de diepte in en krijg je antwoord op jouw eigen (levens)vragen. We werken met verschillende methoden en werkvormen, zodat je direct kunt ervaren wat er gebeurt. En daarnaast hebben we allesomvattende programma’s waarbij we kijken naar ontwikkeling van lichaam en geest, waar nodig het verleden opruimen, ontdekken wat in het hier-en-nu afspeelt en ontdekken wat de richting voor de toekomst is.

De bijzondere kracht en toegevoegde waarde van de Kracht & Balans coaching is dat we werken met een team van professionele coaches die allemaal een missie hebben om mensen bij hun kern te brengen. Elke coach heeft zijn/ haar eigen expertise, eigenschappen en kracht. Van ieder kun je weer iets anders leren.

Basistraject

2-daagse coaching

Ben je uit balans en leef je niet meer vanuit je essentie? Door verbinding te maken met jezelf en het maken van keuzes die bij jou passen kun jij weer in jouw kracht komen. Tijdens het basistraject ga je diepgaand ervaren hoe jij antwoorden kunt vinden op de vragen van jouw leven. Jouw individuele proces staat daarbij voorop.

Het basistraject brengt jou:

  • Verbinding met jezelf en de essentie van jouw leven
  • Meer voldoening en zin in je leven
  • Keuzevrijheid in het leven naar jouw waarden
  • Kennis over wat voor jou belangrijk is

 

Informatie Basistraject

Start to dream

Workshopserie

Ben je op zoek naar de essentie van jouw leven? Het is belangrijk dat je jouw verlangen, droom en missie gaat ontdekken, zodat je kunt gaan doen waarvoor jij hier op aarde bent. Tijdens deze workshopserie ontdek je in een kleine groep jouw droom, waar je nu staat en welke stappen jij te zetten hebt om je leven in balans te kunnen brengen.

Bij de workshopserie ontdek je:

  • Wat de essentie van jouw leven is en wat jij te doen hebt
  • Wat jouw dromen en verlangens zijn
  • Waar jouw leven nu in of uit balans is
  • Welke stappen jij kunt zetten naar rust en balans

 

Agenda Workshops

In samenwerking met: