Wie ben ik?

20190902_131148.3

Ik ben Hanna Cremer Eindhoven, getrouwd en moeder van drie kinderen. Al van jongs af aan werk ik graag met en voor mensen. Na verschillende commerciële functies te hebben gehad ben ik 7 jaar geleden in aanraking gekomen met het coachen en heb ik het roer omgegooid. Ik heb een coach practitioner opleiding gedaan bij CC Excellence en een verdiepingstraining gevolgd bij Total Balance.

Bij mijn coaching sta jij centraal. Coaching biedt jou inzicht en helpt jou je leven vanuit een vernieuwde blik te bekijken. Het is een investering in jezelf, in jouw toekomst.

Als jouw personal life coach help ik je bij het vinden van jouw balans in welke situatie dan ook. Als (werkende) ouder, als jong-professional met een hoge werkdruk en verwachtingen, bij loopbaanvragen of als je bijvoorbeeld een chronische aandoening hebt. Samen gaan we onderzoeken wie jij bent, wat jouw dromen zijn, jouw doelen, jouw struikelblokken maar vooral ook hoe je na het coachtraject blijvend dicht bij jezelf kunt blijven.

Ik werk vanuit het geloof dat ieder mens uniek is en het is mijn droom om mensen hun unieke zelf te laten ontdekken. Binnen het coachtraject bied ik je een onbevooroordeeld luisterend oor, vertrouwen, laat ik je kritisch nadenken en help ik je nieuwe inzichten te verkrijgen in jouw drijfveren en jouw authenticiteit, jouw zelf.

Mijn aanpak zal holistisch zijn, volgens het TotalBalance principe. Dit betekent dat je geest, ziel en lichaam in goede balans dienen te zijn.

-- Hanna Cremer Eindhoven

 

Maak een afspraak!        Neem contact op!